Château La Lagune produkuje 3. třídu Grand Cru z Bordeaux, jejíž směs spojuje typické odrůdy Médocu – Cabernet-Sauvignon, Merlot, Petit Verdot – a nabízí v průběhu let vína uznávaná pro svou vyváženost, jemnost a eleganci. Ve stejném duchu excelence se zde vyrábí také druhé víno s názvem „Moulin de La Lagune“ a od roku 2004 třetí cuvée s názvem „Mademoiselle L“. Vinice La Lagune, vysazená na jednom z nejdokonalejších štěrkových kopců v regionu, se rozprostírá na 80 hektarech, kde Caroline již mnoho let pracuje na založení vinařství, které respektuje životní prostředí, založené na postupech organického a biodynamického zemědělství. Jde především o zachování terroirů, půdy a vinné révy, ale také o zdraví vinařů, kteří tam pracují. Oficiální přechod na organický režim byl zahájen v roce 2013, certifikace je plánována na sklizeň 2016.