Salvioni vlastní vinici La Cerbaiola na jihovýchodě obce, pozemek všeobecně uznávaný jako jeden z velkých „crus“ vesnice. Z tohoto malého 4hektarového pozemku vyrábí jedno z největších a nejvyhledávanějších vín v celé apelaci.
Tajemství jeho úspěchu jsou známá: stará réva, nízké výnosy, přísné standardy (všechno, co není na hraně, je odtajněno pod Rosso di Montalcino, včetně celých ročníků 2014 a 2017) a pomoc Attilio Pagli jako vinařský poradce (asistoval s víny na kultovním statku Soldera) znamená, že recept na velikost je jednoduchý.
Alessia, Giuliova dcera, je zodpovědná za provoz malého sklepení v srdci Montalcina. Zde vládne tradice. Macerace trvá až 30 dní a vína zrají v šesti 2000 litrových sudech ze slavonského dubu v domácím sklepě rodinného domu. Zrání může být krátké jako požadované dva roky, nebo i déle, pokud to ročník dovolí.