Andrea Sottimano a jeho otec Rino produkují vína výjimečné kvality ze třinácti hektarů s láskou pečovaných v Cottà, Currà, Fausoni, Pajoré a Basarin crus v obcích Treiso a Neive. Jejich Barbaresca jsou elegantní, evokující, jemná a přesto vydatná – ochutnat tyto crus vedle sebe znamená odpovědět skeptikům, kteří se ptají, zda na rozdílech pouhých 200 metrů záleží.
Zde se jedná o minimální zásah: původní kvasinky, žádné čeření nebo filtrování. Přírodní pokryvné plodiny (travní pokryv) se ponechávají v řádcích mezi keři a sekají se 2x až 3x ročně. Na podzim se obdělává půda v každém druhém řádku mezi vinicemi. Každé z jejich čtyř cru Barbaresco je ošetřeno stejným způsobem, aby se mohla projevit jedinečnost každého cru. Fermentace probíhá v dubu, z toho asi 30 % je nového, následuje 18-20 měsíců v neutrálních barikových sudech.